Rólunk

 

               Vissza

  Magic doveMagic Express logoMagic dove

             

Richie magic

 

25 év külföldi vendégszereplés után ismét itthon vagyok hogy  Bűvész műsorainkal és Illúziókkal és látványaival az itthoni közönségeinket is elkápráztassam és szórakoztassam,   elfeledtessem önökkel a mindennapi gondjaikat ha csak egy kis időre is.

Mint minden gyereket engem is rendkívüli módón izgatott és érdekelt már kis gyerek koromban a bűvészet, majd később a bűvészet világa. Mindennek ellenére az első lehetőségem és kapcsolatom a bűvészettel csak felnőtt koromban 18 évesen vált valóra. A sorkatonai szolgálatom alatt kezdtem igazán elsajátítani a bűvészet tudományát és tanultam ki a manipulációs és kézi büvészet fortélyait. Mind ezt kamatoztatva 1988 Februárjában meg is nyertem a Katonai - Ki Mit Tud - vetélkedőjét, majd ezt követte 1990-ben Prágában megrendezett - Ezüst gyűrü Fesztivál, ahol 1. helyezést értem el manipulációs kategóriában. Ez volt életem első és sajnos ez idáig utolsó bűvész versenye, mivel innen kezdődött meg külföldi pályafutásom az óceán járó hajókon.

             

Royal Caribbiean Cruise Ship

Az óceánjáró hajókon körbejártuk a világot európától az Egyesült államokig, dél Amerikáig. Megfordultunk - Skandináviában, Angliában, Németországban, Francia országban, Spanyol országban, Olasz országban, Máltán, Görög országban, Török országban, Cypruson, Egyiptomban, Izraelben, Siriában, Romániában, Ukrainában, Oroszországban, Portugáliában, Észak Amerikában, Los Angelesben, Mayamiban,  Holly Woodban, - Dél americát körbejárva  Mexikóban,  Braziliában,  Peruban, Chilében, Urugvayban,  Argentinában, a  Horn fokon,  Antarticán,  Thayföldön,  Malaysiában, Tunéziában,  Indiában,  Cubában és az Arab emirátusokban.

             

Voyager Theatre

Első hajónkon a felszerelésem terjedelme és súlya 2 bőröndnyi és csak 50 kg súlyra korlátozódott, mellyet a mai napra sikerült közel 3,5 tonna súlyura és 26 Cargo ládányira gyarapítani. 

Több mint 4 órányi  műsor repertoáromban megtalálható a - Manipuláció, - Álltalános bűvészet, - Mentál mágia, - Komikus bűvészet, - Illúzió műsorok, - Mikró mágia /asztalibűvészet, és a fő műsorunk a Galambos műsorok 12 hófehér idomított gerlékkel.

 Madaraink magasan képzett és idomított galambok, mellyet a mai napig rendszeresen keresnek szinházak és Tv produkciókhoz, vagy film forgatásokhoz.

             

Holly Wood

Műsoraink kialakítása az 5-10 perces műsortól az egész 1 órás, egész estét betöltő Önnáló estés músorig mindenben az önök rendelkezésére és szórakoztatására áll. Mivel elég nagy repertoárral rendelkezünk ezért mindenkinek lehetősége van olyan produkcót választani vagy összeválogatni ami mindenben a leg megfelelőbb az alkalomhoz. Galériánkban megtekintheti fotóinkat élő műsorokból válogatva, és videó műsorainkat, ajánlatainkat, melyekkel szivesen várjuk megrendeléseiket. Megrendeléseknél kérem vegye figyelembe hogy a megrendeléseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel, így a tervezett alkalom elött időben kérjen ajánlatot vagy adja le megrendelését. 

             

                              Vissza

                                                                                                       Povered by Richie - Magic Express © 1990 - 2019 Minden jog fenntartva.